Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Fietsreparatie aan huis

Fietsreparatie aan huis

Als u uw fiets graag door ons gerepareerd wilt hebben, kunt u ons bellen of mailen om hiervoor een afspraak te maken. Hierbij vragen wij u om de reparatie opdracht zo goed mogelijk te omschrijven, ook het merk en type van uw fiets is voor ons belangrijk zodat wij de juiste materialen mee kunnen nemen. Om dit zo efficiënt mogelijk te gaan uitvoeren hebben we een verdeling gemaakt in ons werkgebied.

Dinsdag
Zijn wij in de omgeving van: Mantgum, Weidum, Jellum, Baard, Hilaard, Bozum, Easterwierum, Wiuwert, Itens, Rien, Easterein e.d.

Donderdag
Zijn wij in de omgeving van: Waaksens, Lollum, Burgwerd, Bolsward, Witmarsum, Arum, Pingjum e.d.

Dit zijn voorlopig de vaste dagen (met uitzondering van feestdagen)die wij periodiek met de mobiele fiets reparatiebus aandoen. Omdat wij de reparaties achter elkaar willen uitvoeren berekenen wij geen voorrijkosten.

Tarief
Het uurtarief dat wij hanteren bedraagt € 55,00 per gewerkt uur incl. 6%BTW. Om de kosten een beetje in de hand te houden kunnen wij u desgewenst vooraf een prijs berekening geven. Klein bedrag pinnen mag.

Mocht u in de toekomst gebruik maken van onze mobiele service, dan zult u ook overtuigd zijn van onze professionele aanpak. Het gaat er uiteindelijk om dat u weer veilig van uw fiets kunt genieten

Op pad met de bus

 

 

 

 

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen